De dag na gisteren

Korte beschrijving:
Een tweeluik over een jongen die opgroeit tot een succesvol deejay maar daarbij door drank, drugs en familieomstandigheden zijn liefde voor muziek vergeet.

Flaptekst:
Hij heeft bereikt waar vele mensen over dromen en zijn leven draait om seks, drugs en rock 'n roll. Ook dit weekend zal hij zijn kunsten weer gaan vertonen in een grote club op een exotische bestemming. Helaas voor hem loopt door overmatig drugsgebruik en een affaire met de verkeerde vrouw alles niet volgens plan.

Joris is een buitenbeentje op school. Als kind van een fulltime werkende en alleenstaande moeder kijkt hij erg op naar zijn acht jaar oudere broer Martijn. Deze is als dj verwikkeld in de house scene van de begin jaren negentig en brengt Joris in contact met de wereld van house en feesten. Tijdens en na Joris zijn studiejaren blijft de liefde voor muziek grote invloed hebben op zijn leven.

"De dag na gisteren" vertelt twee verhalen die gaandeweg meer en meer met elkaar verweven worden.

Tijdens zijn opleiding als ingenieur ontdekte Bas Warnars dat dit beroep hem niet de nodige creatieve voldoening gaf. Hij besloot om verder te gaan met zijn twee grote liefdes: muziek en schrijven. Momenteel is Bas actief als geluidsman en producent van muziek. Daarnaast heeft hij een eigen platenlabel en is hij hard bezig met zijn volgende boek.

Lees de recentie op KindaMuzik

Nu te koop via deze link

Ouder werk:
Een gedicht voor dagblad Trouw, voorgedragen door Bart Chabot
Een gedicht in de bundel: een mens leeft omdat hij geboren is (zie ook dit artikel
)